Tänään käytiin tässä paikallisella eläinlääkärillä ottamassa 3-v rokotus. Hieman oli myöhässä, koska sairasteli niin paljon kesän ja syksyn aikana. Eläinlääkäri käski odottamaan syksyyn, että tuo sydänlääkitys rupeaa tehoamaan ja kunto muutenkin paranee.

Nyt tulikin sitten hieman kiire tuon rokotuksen kanssa, koska meille muuttaa joulun alla pienen pieni vehnispoika Lore :) Alva saa taas piristystä arkiseen elämään eikä tarvitse olla päivisin yksin vaan saa temmeltää Loren kanssa. Toivon vaan, etteivät keksi mitään kodinvaltaus -suunnitelmaa :)

Ollaan suurin piirtein päästy taas jatkamaan tavallista koiranelämää. Aamuisin otamme pienen tabletin, jotta pumppu ei ihan käy täysillä koko ajan. Viikolla iltaisin käymme pienellä rauhallisella kävelylenkillä ja viikonloppuisin käymme useasti metsässä tai pururadalla. Sielläkin vain rauhallisella lenkillä.

Nyt pistämme sitten siskoni ja serkkuni kanssa pystyyn Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Paimensukuisten lapinkoirien aluekerhon, jotta saamme jotain virikettä ja toimintaa samanhenkisten koirien ja ihmisten kesken.